Burjassot acull una xarrada-taller amb motiu del Dia Internacional de la Salut Mental

22 setembre 2022|Burjassot

Des de 13/10/2022 fins a 13/10/2022

Día de la Salud Mental val

Des del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per la Regidora d’Educació, Manuela Carrero, i dins de l’Escola de Formació del Programa d’Orientació Familiar Municipal (PROFAM), s’ha organitzat una nova activitat enfocada a la comunitat educativa del municipi.

Aquesta activitat es desenvoluparà amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, i suposarà la realització, el dijous 13 d’octubre a partir de les 17.00 hores a la Casa de Cultura, d’una xarrada-taller la ponència del qual, sota el nom “La salut mental en la família”, estarà impartida per Mila Fuentes Albero, psiquiatra d’infància i adolescència que desenvolupa el seu treball e la Unitat de Salut mental Infantil de Catarroja.

Per a participar en la xarrada-taller, amb aforament limitat, és necessari emplenar el formulari, PUNXANT ACÍ.

Durant la jornada es parlarà i s’abordaran temes com ara aprendre a cuidar la salut mental de les xiquetes i els xiquets, la dels adults, a comprendre que la família és el principal entorn generador de salut mental o la importància d’establir límits als fills perquè sàpien tolerar la frustració i millorar la seua capacitat d’adaptació, entre altres. Una vegada finalitzada la ponència, s’obrirà un espai per al diàleg i la interacció amb tots els presents.

Des de l’àrea d’educació de l’Ajuntament de Burjassot conviden a tota la comunitat educativa del municipi a participar en eta enriquidora activitat.