Burjassot acull una jornada per a reivindicar el valor dels serveis socials com a part fonamental de l’estat del benestar

23 abril 2018|Burjassot

La cuarta pata

Posar en valor els serveis socials municipals i als seus professionals com a puntals fonamentals de l’estat del benestar. Aquest és l’objectiu clau que arreplega la nova campanya de divulgació, llançada des de la Generalitat Valenciana i a la qual Burjassot s’ha unit perquè la ciutadania conega de primera mà com treballen els seus serveis socials i com d’important és la seua labor en el municipi.

La campanya, que es llança baix el lema “Els serveis socials són la quarta pota”, vol que els treballadors i les treballadores d’aquest àmbit senten el suport de la ciutadania i aquesta prenga consciència que qualsevol persona, en qualsevol etapa de la seua vida pot necessitar ajuda, amb independència que es trobe o no en una situació d’exclusió social. Així mateix, persegueix que la gent conega els serveis socials del seu municipi, que conega la quarta pota d’aqueixa cadira que, al costat de l’educació, la sanitat i les pensions, els permeten sentir-se segurs.

Per a donar a conèixer la citada campanya i perquè els veïns i les veïnes coneguen els serveis socials del municipi, Burjassot celebrarà, divendres que ve 27 d’abril, una jornada que tindrà lloc a partir de les 11 hores en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado. Aquesta acció s’emmarca dins de la iniciativa llançada per la Direcció general de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència.

A la jornada, que va a comptar amb la presència de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García i del Delegat del Consell per al Model Social Valencià Xavier Uceda Maza estan convidades a participar les entitats socials del municipi. Es comptarà amb l’exposició de diferents vídeos i dades dels serveis socials de Burjassot, remarcant amb ells la importància de la seua labor en el municipi en tots els àmbits d’actuació en els quals tenen cabuda.

Així mateix, es comptarà amb la intervenció de diferents representants municipals que abordaran també el gran treball dels serveis socials en el municipi; treball que repercuteix de manera directa en el benestar de les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot.