Burjassot acull una jornada participativa i pràctica destinada a emprenedors

16 gener 2018|Burjassot

Des de 23/01/2018 fins a 23/01/2018

JORNADA EMPRENDIMIENT VAL

L’Aula del Centre de Serveis Empresarials de Burjassot, situada en l’Avinguda Màrtirs de la Llibertat, 5, acollirà dimarts que ve 23 de gener una jornada participativa i pràctica per a emprendre. Jornada que arriba al citat espai municipal de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF, SLU.

Aquelles persones interessades a participar en la jornada poden apuntar-se en la mateixa enviant un correu electrònic a empresas3@cemef.com i, davant qualsevol dubte o petició d’informació sobre la mateixa, poden cridar al 96 316 02 50, extensió 2011. 

La presentació de la jornada, a les 10 hores, donarà pas a les diferents ponències, reflexions i enfoments per a emprenedors i emprenedores, que s’impartiran al llarg de la mateixa. Així, durant la presentació es farà referència als reptes i oportunitats a l’hora d’emprendre i les eines al servei dels emprenedors.

A les 10:30 hore,s es departirà sobre “diversitat de formes jurídiques”, la varietat, els avantatges i els desavantatges d’unes empreses sobre altres per a, a les 11:30 hores, parlar sobre les “Novetats de la Llei d’autònoms”, en vigor des de l’1 de gener d’enguany. En la recta final de la jornada, sobre les 12:30 hores, tindrà lloc la Presentació d’AFICPLAN, que mostrarà com elaborar un Pla de Viabilitat a l’hora d’emprendre un negoci. Amb aquesta última ponència es donarà per finalitzada la jornada.

Una vegada més, CEMEF proposa a les veïnes i els veïns de Burjassot una activitat que els ajude a emprendre en els seus negocis o bé els anime a crear un, donant-los tota la informació necessària perquè puguen posar en pràctica el seu projecte comercial.