Burjassot acull el concert solidari de “Hombres G” amb la Fundació Asindown

22 març 2017|Burjassot

Des de 27/05/2017 fins a 27/05/2017

hombres G burjassot

En el Dia Mundial de la Síndrome de Down, que es celebra hui 21 de març, la Fundació Asindown ha anunciat el gran concert solidari que tindrà lloc el pròxim 27 de maig en l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot. Un concert a càrrec dels mítics “Hombres G” que faran que el públic present en aquest espai municipal vibre, salte, cante i aplaudisca des del primer fins a l’últim compàs de la nit.

A les 21:30 hores començarà aquest genial concert en benefici d’Asindown que dedicarà tot l’obtingut a l’engegada de programes destinats a persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual.

Les entrades, amb un preu de 25 euros, ja poden adquirir-se a través de www.hombresg.asindown.es i www.megaentradas.com i també de manera presencial en la Fundació Asindown, en el carrer Jose María Bayarri, 6, a València, telèfon, 96 383 42 98.

La Fundació Asindown, és una entitat de caràcter benèfic-assistencial no lucrativa, dedicada a fomentar els mitjans que fan possible la integració familiar, escolar, laboral i social de les persones amb síndrome de Down. L’objectiu de la mateixa respon a la necessitat de fomentar tota classe de mitjans de caràcter pedagògic i científic per a l’assistència, recuperació, educació i protecció de les persones amb síndrome de Down, perquè la seua integració social i laboral siga una realitat.

El concert compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot i de l’Obra Social La Caixa.