Burjassot aprova el Manifest reivindicatiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

29 novembre 2023|Burjassot

Pleno 31-10-2023

El Ple de l’Ajuntament de Burjassot, en la seua sessió ordinària celebrada el dimarts 28 de novembre, ha aprovat, amb el vot en contra de VOX, el Manifest reivindicatiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

El manifest aprovat ha sigut elaborat des del Fòrum de Participació per la Igualtat de Gènere de Burjassot, coordinat per la Unitat d’Igualtat (Espai Dona) i també han fet les seues aportacions els diferents grups polítics que conformen el Ple municipal. Es tracta d’un document treballat per part de la ciutadania i dels representants públics burjassoters, un document viu en el qual s’ha reflectit el sentir general contra esta mena de violència.

Davant este fet, des del Ple s’ha votat en contra de la moció presentada pel PP en relació a la commemoració de la jornada ja que, tal com es va assenyalar en la sessió plenària, presentar eixa moció no respecta el treball del Fòrum, el qual representa a la ciutadania de Burjassot, com s’ha fet any rere any.

El Ple va donar l’oportunitat al PP, que va votar a favor del manifest, de retirar la moció però el grup polític va rebutjar eixa possibilitat.