Burjassot assessorarà la ciutadania en la instal·lació i usos dels certificats digitals

6 octubre 2020|Burjassot

certificado digital

L’ús de mitjans telemàtics per a realitzar qualsevol tipus de gestió s’ha multiplicat a causa de la situació sanitària que s’està vivint. Centres educatius, organismes públics, etc, s’han adaptat a la nova normalitat i han posat en marxa plataformes telemàtiques perquè els ciutadans i les ciutadanes, sense eixir dels seus domicilis, puguen realitzar els tràmits que necessiten.

Per a facilitar la realització d’aquests tràmits, l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Comerç, dirigida per la Regidora Rosa Coca, posava en marxa a l’abril l’obtenció del certificat digital de manera telemàtica a través del servei de promoció econòmica de CEMEF, l’empresa pública dependent del Consistori.

Aquesta eina és fonamental per a realitzar qualsevol tràmit administratiu i, per aquest motiu, des de l’àrea de Promoció Econòmica s’ha fet un pas més per a ajudar a la ciutadania en el seu ús. Des del servei, es posarà en marxa una nova acció per a capacitar als ciutadans i les ciutadanes de Burjassot en l’ús del certificat digital, amb l’objectiu que puguen relacionar-se amb l’administració o amb qualsevol entitat d’una manera ràpida, fàcil i còmoda.

Aquest nou servei es desenvoluparà els dimecres del mes de novembre en horari d’11.00 a 14.00 hores en la seu de CEMEF, en la c/ Mare de Déu dels Desemparats 26. Per a poder realitzar la formació, és necessari sol·licitar cita prèvia telefonant al 96 316 02 50 o bé enviant un correu electrònic a empresas3@cemef.com.

Hem d’adaptar-nos a la nova normalitat i no volem que els nostres ciutadans estiguen “desconnectats” digitalment d’aquesta. El fet que els tràmits administratius de qualsevol tipus hagen de realitzar-se preferentment de manera telemàtica, sabem que és un hàndicap per a molts ciutadans però, amb aquest nou servei, els ajudarem al fet que siga una acció fàcil per a ells”, en paraules de l’alcalde de Burjassot, Rafa García.

A més, des de CEMEF també s’està treballant ja en el desenvolupament d’un nou projecte que se centrarà en la formació en línia per a empreses i emprenedors de Burjassot. Aquest projecte s’està perfilant i, en breu, també es posarà en marxa.