Jornada formativa per als majors sobre el bon ús de les Noves Tecnologies

8 novembre 2022|Burjassot

Charla iai@ connectat 15-11-2022

Amb l’objectiu d’ajudar als majors del municipi en l’ús de la xarxa de xarxes, Internet, d’assessorar-los a l’hora de relacionar-se amb l’administracions públiques a través dels seus telèfons mòbils o de realitzar les seues gestions bancàries a través de les aplicacions on line, l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Majors, dirigida per Mª Ángeles Navarro, ha programat una jornada informativa que tindrà lloc el pròxim dia 15 de novembre, en el Centre Social Vila del Pilar.

La jornada, iniciativa de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, porta per nom “iai@ connectat” i al llarg del matí, s’explicarà els beneficis de relacionar-se amb qualsevol administració pública i amb la banca des dels dispositius mòbils, així com les precaucions necessàries per a operar amb seguretat.

Pensada per a majors de 65 anys residents a Burjassot, la jornada començarà a les 9.30 hores donant la benvinguda. Sobre les 9.40 hores començarà la part teòrica amb els consells per a ser un bon iai@  connectat. Després d’una breu pausa per a esmorzar, a les 11.30 hores les recomanacions i informació versaran sobre la sanitat en el mòbil i, a les 12.30 hores es donarà per finalitzada la jornada.