Burjassot celebra el Dia Internacional del Poble Gitano, amb dues accions reivindicatives

3 abril 2023|Burjassot

Des de 05/04/2023 fins a 05/04/2023

Día del Pueblo Gitano 2018

El pròxim 8 d’abril se celebra el Dia Internacional del Poble Gitano i, per a commemorar aquesta data, a Burjassot s’han programat dues activitats informatives i reivindicatives que es tindran lloc els dies 5 i 20 d’abril.

El 5 d’abril la cita serà, de 10 a 13 hores a la porta de l’Ajuntament, on l’associació Maranata posarà una taula informativa per a donar a conéixer les accions que realitza al llarg de l’any.

La segona activitat del mes tindrà lloc després de la Setmana Santa, concretament el dijous 20 d’abril. Aqueix dia, l’alumnat del CEIP Fernando de los Ríos es desplaçarà al Centre Socioeducatiu Díaz Pintado per a celebrar un matí festiu al costat de diferents representants municipals.

L’acte començarà a les 09.30 hores, amb una lectura sobre la història del poble gitano i el Manifest Commemoratiu. Després d’aquesta primera part més institucional, es donarà pas a un vídeo i a la lectura de frases relacionades amb la celebració, finalitzant el matí amb l’Himne del Poble gitano i una ofrena que realitzarà l’alumnat del Taller d’Ocupació.