Burjassot celebra el 9 d’octubre amb les seues tradicionals calderes d’arròs amb fesols i naps i amb jocs per a xiquets i adults

28 setembre 2018|Burjassot

Des de 09/10/2018 fins a 09/10/2018

nou octubre 2018

La Pinada de la Casa de Cultura serà, un any més, el punt de trobada de les veïnes i els veïns de Burjassot que podran celebrar la festa de tots els valencians, el 9 d’octubre, amb les tradicionals calderes d’arròs amb fesols i naps. Calderes que aniran precedides, durant tot el matí al carrer Pintor Goya, dels jocs per als xiquets de la casa i també per a adults, de la mà de l’Equip de Jocs Tradicionals de “El Piló”.

El matí començarà, sobre les 12 hores, amb la fira infantil per als més menuts que, a més, podran gaudir de jocs com el calaix, el set i mig o el tiraxines…els jocs amb els quals els seus majors gaudien quan tenien la seua edat i que podran tornar a recordar ja que també podran tornar a jugar gràcies a la participació de “El Piló”.

La Comissió de Festes de Sant Roc 2019, comptant amb el patrocini de la de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, és l’encarregada enguany de l’organització d’aquest dia de festa per a Burjassot. Des de la Clavaria i la regidoria recorden a tots els veïns i les veïnes que vagen a gaudir d’aquest deliciós plat que han d’acudir amb plat i coberts a la Pinada.

Les calderes es portaran també, com és tradició, a la Llar Sequera i després d’aquesta visita, començarà el repartiment d’arròs en la pròpia Pinada de la Casa de Cultura, sobre les 14 hores.

A més de l’Entitat Cultural Valenciana El Piló, també col·laboraran en el desenvolupament i la celebració del 9 d’Octubre a Burjassot, l’Agrupació de Falles, les Clavarieses de la Mare de Déu de la Cabeza, de l’Encuentro i de l’Asunción, les Festes de Capità Uribarry, 613 Vivendes i Santa Gemma, l’AV Mestre Lope i l’Associació Cultural Andalusa Al-Andalus 25 Burjassot.