Burjassot celebra el Dia del Comerç Local amb l’homenatge a dos dels seus comerços històrics, Carnisseria Castillo i Motos Maynero

20 octubre 2023|Burjassot

Des de 25/10/2023 fins a 25/10/2023

Coincidint amb la celebració del Dia del Comerç Local, el pròxim 25 d’octubre, l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Comerç, dirigida per Rosa Cosa, homenatjarà dos dels seus comerços històrics. L’acte tindrà lloc el mateix dimecres 25 d’octubre, a les 20.00 hores, a la Casa de Cultura.

Enguany, es retrà homenatge a dos dels comerços amb major bagatge del municipi que, generació rere generació, mantenen les seues portes obertes per a donar servei la ciutadania: Carnisseria Castillo i Motos Maynero.

Carnisseria Castillo es fundava en 1944 i és un dels negocis del poble de tercera generació de carnissers i elaboradors especialitzats d’embotit casolans. Situada al carrer Mariana Pineda, 51, no ha canviat el seu negoci des del primer dia que va obrir les seues portes.

En el cas de Motos Maynero, comerç fundat en 1930, es dedica a la venda i reparació de motocicletes. Maynero va començar amb els cicles per tradició i afició ciclista i, com succeeix amb Castillo, des que van obrir a Burjassot, actualment amb la tercera generació també, han estat en el mateix carrer, en l’Avinguda Blasco Ibáñez, 105.

En l’acte de reconeixement es realitzarà una exposició que farà un recorregut per la història de tots dos comerços.