Burjassot celebra el Dia Universal dels Drets de la Infància

16 novembre 2016|Burjassot

Reivindicar els drets de les xiquetes i els xiquets. Aquest serà el fil conductor, un any més, de l’activitat coordinada des de l’Agència Jove de Burjassot amb motiu de la celebració, a tot el món, el 20 de novembre, del Dia dels Drets de la Infància (DUDI).

Des de Burjassot, la celebració tindrà lloc aquest dissabte, 19 de novembre, a partir de les 17:30 hores, en la Plaça de l’Ajuntament i comptarà amb la participació de les xiquetes i els xiquets que formen part de l’Esplai Les Sitges, els components dels Juniors de San José Obrero i del grup Scout Impeesa 243 del municipi. I, a més d’ells, estan convidats totes i tots els xiquets del municipi, pertanyen o no a les associacions participants.

En la tercera edició del DUDI a Burjassot, els xiquets prendran el carrer amb jocs, tallers i activitats adaptades a cada edat per a, a les 19 hores, donar pas a la lectura del Manifest Infantil, elaborat per les associacions que hi participen.

Una vesprada de dissabte diferent per a tots en la qual es posarà de manifest la importància del respecte i de la reivindicació dels drets de la infància.