Burjassot celebra el lliurament dels Premis Sambori

4 maig 2021|Burjassot

Des de 09/05/2021 fins a 09/05/2021

Premis Sambori 2021

Divendres que ve 7 de maig, l’Auditori de la Casa de Cultura albergarà el lliurament dels Premis Sambori en la seua fase local als escolars dels centres educatius de Burjassot que han participat en aquest certamen de literatura en valencià, organitzat per la Fundació Sambori.

L’alumnat que ha obtingut un premi ha sigut convocat, a través dels seus professors de valencià, a aquest lliurament de premis que començarà, a les 17.30 h, complint l’Auditori amb totes les mesures sanitàries recomanades. Per raons de limitació d’aforament, se sol·licita a les famílies que els escolars premiats acudisquen acompanyats d’un sol adult. La fase local dels Premis Sambori compta amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través d’AVIVA, l’Agència de Promoció del Valencià que dirigeix la regidora Manuela Carrero.

En la seua fase local, Burjassot ha finalitzat la seua participació en la 23a edició dels Premis Sambori amb un total de 28 treballs premiats, incloent a més dos treballs premiats en la fase comarcal: un treball col·lectiu de la classe de 1r A del CEIP Sant Joan de Ribera anomenat “Arta torna a somriure” i el treball “Pròxima parada el destí”, d’Ariadna Fullana Jordan, alumna de l’IES Vicent Andrés Estellés. L’Ajuntament, des d’AVIVA Burjassot, premiarà a tots els premiats i premiades en la fase local amb un diploma i un llibre de regal. Els llibres que s’entregaran a l’alumnat premiat de Primària són una recopilació de treballs guanyadors d’edicions anteriors dels Premis Sambori. Esment especial mereixen també les Escoles Infantils Municipals que han participat, enguany per primera vegada, en aquest certamen literari en llengua valenciana.

Amb una divertida animació per part de A Riure, els escolars que acudisquen a rebre el seu premi també podran aprofitar per a fer-se fotos en el photocall dels Premis Sambori 2021.