Burjassot celebra la II Fira de l’Outlet orientada a Sant Valentí

15 gener 2020|Burjassot

Des de 08/02/2020 fins a 08/02/2020

II Feria del Outlet 8-02-2020

L’Antic Mercat Municipal acollirà, dissabte que ve 8 de febrer, la II Fira de l’Outlet, una iniciativa pel foment del comerç local, impulsada des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, que dirigeix la regidora Rosa Coca, a través de CEMEF SLU. L’objectiu de la Fira és el d’oferir a la ciutadania la venda de productes en estoc, amb importants descomptes, servint també d’aparador i alternativa publicitària per als comerciants de Burjassot. L’horari de la Fira serà de 10h a 20h. Al llarg de la jornada, els ciutadans i ciutadanes podran beneficiar-se de descomptes del 30, 40 i 50%. A més, de 17h a 20h, hi haurà servei de ludoteca infantil, per tal que els pares puguen realitzar les seues compres mentre que els més menuts s’entretenen.

Cada comerç participant haurà de fer-se càrrec de la decoració del seu espai de venda amb motiu de Sant Valentín. Atés que l’espai és limitat i que es tracta d’una activitat gratuïta per als comerciants locals, l’admissió es realitzarà per rigorós ordre d’entrada de la sol·licitud, no obstant això, tindran preferència els comerços associats del municipi.

Els comerços interessats a participar han de presentar la sol·licitud per registre d’entrada, amb termini fins al 31 de gener, en CEMEF (Carrer Verge Desemparats, 26 baix).