Burjassot celebra la seua I Fira de la Tapa i el concert homenatge a “Los Ángeles Negros”

2 novembre 2016|Burjassot

Les millors tapes, la música de sempre, un escenari inigualable… tot açò van a poder gaudir els veïns i les veïnes de Burjassot dissabte que ve 12 de novembre en la I Fira de la Tapa i en el concert homenatge a “Los Ángeles Negros”, formació telonera de El Dúo Dinámico, els components de la qual són burjassoters.

Aquest genial dia, promogut des de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, de la mà de CEMEF, i que compta amb la participació d’AHORA Burjassot (Associació d’Hostelers Reunits Activament), Arrels i Tartana, Col·loquis Burjassot Centre d’Estudis Locals Burjassot, Estel Galícia i Xarxa AFIC tindrà lloc a partir de les 11 del matí i fins a ben entrada la matinada.

L’escenari de tot serà la Plaça de Baltasar Mallent, en l’antic Mercat Municipal. Durant la jornada no van a faltar tampoc, els tallers infantils, una exhibició de zumba, a les 12 hores, paelles, a partir de les 13:30 hores i els balls de saló, en aquest cas a les 17:30 hores. També hi haurà una zona gintonic club.

Les persones que vulguen degustar les tapes i begudes hauran de comprar, en el mateix lloc de la fira, una cartilla per valor de 10 euros, amb 10 cupons, que es podran canviar per altres tapes o begudes o bé combinar-les en els 11 establiments hostelers de Burjassot participants. Cada vegada que es demane una consumició, ja siga menjar o beguda, s’agafarà un dels cupons de la cartilla. En el cas de la zona gintonic club, els cupons tindran un preu de 5 euros. Les cartilles es podran comprar en la barra principal que es situarà en el centre del Mercat i, a partir d’ací, podran demanar les seues begudes i tapes en un dels 11 establiments hostellers burjassotenses participants.

Com a colofó a la jornada, a les 20 hores, es donarà pas al concert de “Los Angeles Negres”, l’any en el qual es compleix el 55 aniversari de la seua creació. El grup burjassoter oferirà el seu repertori amb les cançons de sempre i en emblemàtic escenari.