Burjassot celebra la seua I Fira Outlet en l’antic Mercat Municipal

3 novembre 2017|Burjassot

Des de 11/11/2017 fins a 11/11/2017

Outlet

Els millors productes a preus molt assequibles amb descomptes que aniran des del 30 al 50% unit a tallers, actuacions musicals, exhibicions i animacions per a tota la família. Açò és el que oferirà la I Fira Outlet de Burjassot als seus veïns i veïnes.

Una fira que tindrà lloc dissabte que ve 11 de novembre en l’antic Mercat Municipal i que arriba de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF, i al costat de l’Associació de Comerç i Serveis de Burjassot, l’Associació d’Empresaris de Burjassot i l’Associació de Hostalers Reunits Activament de Burjassot (AHORA Burjassot).

Com s’ha assenyalat, els comerços del municipi oferiran els seus productes amb descomptes importants, arribant al 50%, donant la possibilitat a les veïnes i els veïns de Burjassot de realitzar les seues compres a preus veritablement interessants i, el més important, donant-los l’oportunitat d’estalviar-se una bona quantitat d’euros.

Els organitzadors conviden a tot Burjassot al fet que es passe pel Mercat Antic per a gaudir de la fira i de la quantitat d’activitats paral·leles que es desenvoluparan al llarg del matí entre les quals no faltaran les protagonitzades per la música o pels tallers per als més menuts de la casa.