Burjassot celebra una Escola de Pasqua virtual

9 abril 2020|Burjassot

Escuela de Pascua

Des que va començar el confinament en les llars, cada àrea i departament de l’Ajuntament de Burjassot treballa per i per a facilitar la vida dels burjassoters i burjassoteres, des de diferents àmbits i en el marc d’aquestes setmanes tan complicades. Així, en el cas de les àrees de Cultura i Joventut, els tècnics municipals estan oferint alternatives a l’oci a l’aire lliure i propostes per a entretindre als més menuts, a casa.

Ara, amb les vacances de Pasqua més atípiques de la història molt a la vora, ANIMA’T, l’Escola Municipal d’Animadors, pionera en projectes de dinamització i educació no formal en l’oci i el temps lliure, llança la versió digital de la seua esperada Escola de Pasqua, amb un munt d’activitats que tindran lloc del dimarts 14 al divendres 17 d’abril, a les 11h, i que es podran seguir des de la pàgina de Facebook de la Agència Jove.

Els tècnics de cultura i joventut i professors d’Anima’t es connectaran, cada dia en directe, a les 11h, per a realitzar entretingudes activitats que, des de les seues cases, podran ser seguides pels xiquets i xiquetes, amb la companyia dels seus familiars. En funció de les habilitats cada xiquet/a o de la seua edat, necessitaran major o menor ajuda per part dels seus majors. Però la idea és que cadascuna de les activitats que es proposen, portarà amb si algun valor educacional desenvolupat, a partir del joc i la diversió.

És important destacar que els materials que s’utilitzaran per al desenvolupament de les activitats es poden trobar per casa i que tampoc fa falta disposar de tots ells, de manera que no cal eixir de casa per a anar a comprar-los. Per a mantindre la sorpresa, els tècnics i professors sol han avançat els materials que es necessitaran: