Burjassot clausura els seus programes formatius de qualificació bàsica

15 juny 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, de la mà de CEMEF SLU, ha portat a terme hui divendres, a les 10h, la clausura dels programes formatius de qualificació bàsica (PFCB) que, des del passat mes de setembre, s’han estat desenvolupant en les instal·lacions de la citada empresa municipal. Programes que enguany han comptat amb 40 matriculats.

En l’acte de clausura, que ha tingut lloc en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, s’han lliurat els diplomes als alumnes que enguany han cursat les diferents especialitats ofertes: Operacions Bàsiques de Cuina, Arranjaments i Adaptacions de Peces i Articles en Tèxtil i Pell i Operacions de Lampisteria i Calefacció-Climatització Domèstica i, a més, se’ls oferit un xicotet esmorzar.

Els diplomes han sigut lliurats per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, qui els ha animat “a seguir lluitant en el món laboral, i a comptar amb l’ajuda tant de CEMEF com de tots els professionals que treballen en aquest Ajuntament per a avançar en el complicat món en el qual ens trobem”. L’alcalde també els ha felicitat per l’esforç que han realitzat per a acabar el curs i els ha animat a cercar noves oportunitats després del temps de pràctiques que han estat fent des del programa.

Després de 9 mesos de formació, amb un període de pràctiques no laborals en empreses del municipi, han finalitzat un total de 25 alumnes, tal com han informat des de CEMEF. Aquests alumnes han tingut l’oportunitat, després del seu pas pels programes, d’acostar-se al món laboral, facilitant-los així “hàbits i actituds enfront de l’ocupació real, a més de reincorporar-los a l’itinerari educatiu a través de les proves lliures de Graduat en ESO, les proves d’accés a Cicles formatius de Grau Mitjà i la prossecució dels seus estudis a través de l’EPA millorant la seua ocupabilitat de manera notable”.

Per a les persones interessades a formar part dels pròxims programes per al curs escolar 2016/2017, des de CEMEF informen que el període de matrícula serà del 8 al 13 de setembre de 2016. Per a més informació, poden dirigir-se a les instal·lacions de CEMEF SLU situades en el carrer Verge Desemparats, núm. 26 de Burjassot.