Burjassot compra 40.000 mascaretes higièniques per a repartir-les entre la ciutadania

14 abril 2020|Burjassot

Junta de gobierno mascarillas

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Burjassot ha aprovat, per via d’emergència, l’adquisició de 40.000 màscares higièniques per a la població de Burjassot. Aquesta mesura es duu a terme per a garantir de manera temporal la seguretat de la ciutadania mentre es produeix el proveïment en farmàcies i establiments per part de les administracions competents.

Així mateix, el repartiment es durà a terme quan les mascaretes estiguen a la disposició de l’Ajuntament, i es realitzarà seguint el padró municipal, per a garantir que tots els ciutadans reben les seues. Des de l’Ajuntament s’espera que, en un breu espai de temps, es puga començar amb el repartimengt, el qual no serà àgil ja que s’ha de fer de forma personalitzada, però que serà efectiu, ja que aquest mètode permet realitzar un lliurament fidedigne a tots i a totes.

És important que tota la població puga tindre una mesura mínima de protecció mentre arriba el proveïment a farmàcies i comerços, i per tant, considerem que és la nostra obligació garantir-la. Estem a l’espera de la recepció del material per a poder anar repartint les mascaretes. Són moments complicats, però som molt conscients que amb el treball de tots i l’esforç de la població podrem eixir vencedors d’aquesta situació”, ha declarat l’alcalde de Burjassot, Rafa García.