Burjassot comptarà amb una nova zona de joc adaptat per a xiquets amb discapacitat i xiquets xicotets en el Parc de la Granja

4 març 2016|Burjassot

A partir d’aquesta vesprada, els més xicotets de Burjassot van a poder gaudir del nou joc que s’ha instal·lat en el Parc de la Granja. Durant les setmanes anteriors es va procedir a la ubicació de les noves estructures, ja que les anteriors van haver de ser retirades per problemes estructurals i gràcies als Plans d’Inversió de la Diputació de València s’ha pogut incloure aquesta obra dins del projecte global.

En concret, el nou joc té un pressupost proper als 41.000 euros i permet la ubicació d’un espai lúdic de les mateixes característiques que l’anterior, que era dels de major grandària del municipi, i al mateix temps es generen dos espais nous dins d’aquestes instal·lacions. Un és una zona per a xiquets amb problemes de discapacitat, ja que compta amb una cistella adaptada i elements que permeten exercitar la mobilitat física, i un segon espai especialment adaptat per a xiquets molt xicotets, ja que compta amb gronxador amb un niu de malla, que permet als més xicotets jugar sense perill.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, juntament amb el regidor responsable de Serveis Municipals, Manuel Lozano, han estat hui visitant el nou espai. Per a l’alcalde de Burjassot “aquesta nova zona de joc és molt important, ja que volíem tenir en la nostra ciutat una zona adaptada per a xiquets amb problemes de discapacitat i també una zona per a bebés, i amb aquesta nova àrea totes dues possibilitats es fan realitat. Moltes mares i pares ens han sol·licitat la inclusió d’aquest tipus de jocs, que nosaltres ja contemplàvem, i a poc a poc anirem adaptant zones amb més elements d’aquest tipus”.