Burjassot comptarà enguany amb dues Escoles d’Estiu municipals

20 maig 2022|Burjassot

Mini Escuela de Verano

L’Ajuntament de Burjassot ampliarà aquest estiu la seua oferta d’oci i temps lliure per als mesos en què els menuts i joves del municipi estan gaudint de les vacances estivals. El Consistori oferirà dues Escoles d’Estiu, la tradicional de la Casa de Cultura i la que tindrà lloc en el Poliesportiu Municipal: ‘Conciliem amb l’esport’.

D’una banda, des de la Regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per Javier Naharros, la Casa de Cultura acollirà l’Escola d’Estiu, la Summer School i l’Escola de setembre, amb 150 places en total. Les matrícules començaran, telemàticament, dilluns que ve 23 de maig a les 09.00 hores. Com és habitual, aquest projecte inclourà tallers, activitats culturals i infinitat d’accions d’oci per a xiquets, xiquetes i joves amb edats compreses entre els 4 i els 17 anys, en el cas de l’Escola d’Estiu; entre els 8 i 12 anys, la Summer School i, per últim, l’Escola de setembre, enfocada per a xiquets i xiquetes entre 4 i 12 anys.

Els horaris i els preus de cadascuna de les modalitats en què es poden formalitzar les matrícules poden consultar-se ACÍ.

D’altra banda, des de l’àrea de Benestar Social, dirigida per Yolanda Andrés, es posarà en marxa l’Escola Esportiva gratuïta ‘Conciliem amb l’esport’, subvencionada pel Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat, la qual té com a objectiu contribuir a la conciliació familiar. Es tracta d’una Escola d’Estiu esportiva gratuïta que està oberta a totes aquelles famílies que complisquen amb els requisits marcats i que comptarà amb 200 places per a xiquets i xiquetes empadronats a Burjassot d’entre 3 a 14 anys. Les activitats estaran centrades en la pràctica de diferents disciplines esportives.

Les matrícules d’aquesta nova Escola d’Estiu començaran el 30 de maig, també des de la web municipal.

Per a poder ser part d’aquest nou projecte posat en marxa per l’Ajuntament de Burjassot, els progenitors o tutors legals dels menors han d’estar treballant, els dos, en cerca activa d’ocupació, formant-se o ser víctimes de violència de gènere, havent d’adjuntar la justificació de cadascun dels casos en el moment de la inscripció.

L’horari de l’Escola serà de 09.00 a 14.00 hores amb opció d’entrada a les 08.00 i a les 08.30 hores i d’eixida a les 14.30 hores. Els grups es dividiran per edats, de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys, majors de 10 anys i un grup per a xiquets amb necessitats educatives especials.