Burjassot commemora el “Dia Internacional d’acció per la salut de la dona” amb una activitat virtual centrada en l’alimentació

25 maig 2020|Burjassot

Des de 28/05/2020 fins a 28/05/2020

Espai Dona nutrició

Dijous que ve 28 de maig, a les 19.00 hores en el Facebook d’Espai Dona, el servei municipal d’atenció integral a les dones de l’Ajuntament de Burjassot, tindrà lloc l’última de les activitats del mes de maig dins de la campanya “Dona i salut”.

En aquesta ocasió, el tema a tractar serà l’alimentació de la dona en la infància fins a l’edat avançada, destacant tres períodes importants: adolescència i arribada de la menstruació, embaràs i menopausa. Durant el directe es comentaran les claus a tindre en compte en l’alimentació durant aquestes etapes i al seu torn, es desmentiran alguns mites sobre aquest tema.

Aquesta activitat estarà a càrrec de Sandra Amores, dietista-nutricionista i especialista en nutrició comunitària. Sandra, a més, és l’encarregada del desenvolupament del programa d’Educació Alimentària que, des de la regidoria d’Educació es desenvolupa en els centres escolars de Burjassot.