Burjassot comptarà amb un Taller d’Escriptura Creativa en Valencià de la mà d’AVIVA

22 novembre 2017|Burjassot

Des de 28/11/2017 fins a 28/11/2017

taller escriptura creativa

L’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot, AVIVA, dirigida per Maria Viu, està vivint un intens mes de novembre d’activitats, dins de la seua programació de la “Tardor Valenciana”. Activitats en les quals el món de la literatura i dels llibres estan sent protagonistes indiscutibles.

Després de portar a Burjassot la mostra “Com és fa un llibre” o engegar el Club de Lectura fàcil en Valencià, AVIVA farà un pas més i anima a tota la ciutadania a escriure els seus propis textos, a escriure aquelles coses que cada dia passen pels seus caps, a donar-los forma i a presentar-les davant altres persones.

Així, AVIVA engegarà en el Centre Social Isaac Peral, del 28 de novembre al 19 de desembre, el seu Taller d’Escriptura Creativa en Valencià, gratuït, a càrrec de Carles Cano, autor valencià que es dedica a la poesia visual des de l’any 2000. L’any 2005, Carles va impulsar el projecte “Trueque” (Bescanvi), una exposició-intercanvi amb més de 60 poetes, il·lustradors, pintors, titellaires, escultors…Ha participat com a conferenciant en diverses trobades, taules redones, jornades… referides a literatura infantil i juvenil, ràdio, televisió, teatre, poesia visual i literatura oral.

Totes les persones interessades a formar part del taller, que com s’ha assenyalat és gratuït, han de posar-se en contacte amb AVIVA, en el telèfon 666 469 273 o bé enviar un correu electrònic a aviva@ayto-burjassot.es. Una vegada posats en contacte, des del servei municipal se’ls donarà tota la informació sobre el taller.

La primera de les sessions del Taller d’Escriptura Creativa d’AVIVA serà el 28 de novembre a les 19 hores en el Centre Social Isaac Peral.