Burjassot dóna la benvinguda al nou any amb una nova edició de Burjajove

18 desembre 2018|Burjassot

Des de 02/01/2019 fins a 04/01/2019

Burjajove- Dani Miquel

La Casa de Cultura i el Centre Cultural Tívoli seran el punt de trobada de xiquetes i joves de Burjassot del 2 al 4 de gener. En els primers dies de l’any, des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot s’ha preparat una variada programació en la qual el circ, la màgia, els monòlegs i el ric xocolate no faltaran a la seua cita anual.

Els actes començaran el 2 de gener a les 17 hores amb una vesprada de jocs de fusta per a tota la família que s’estendrà fins a les 20 hores a la Casa de Cultura. I, a les 19 hores, es rebrà la visita de Dani Miquel que posarà en escena, a l’Auditori de la Casa de Cultura, el seu espectacle “Al Nadal, un pas de pardal”.

Un dia més tard, el 3 de gener a les 19.30 hores, el punt de trobada serà el Centre Cultural Tívoli que es veurà envaït per la màgia de Nuel Galán i el seu “Sin límites”. Aquest espectacle “no és sols màgia, és un moment de reflexió, ja que amb màgia és possible fer moltes coses que semblen impossibles, que mai pensaries que podrien fer-se realitat, tu també tens aqueixa màgia dins i pots arribar fer coses que mai hauries imaginat”, tal com ell mateix assenyala. En aquest cas, l’espectacle té un preu de 2,5€ i les entrades es poden adquirir, bé a través de ServiEntradas, bé presencialment a la Casa de Cultura o en el Centre Cultural Tívoli, el mateix dia de la representació.

Com a colofó a aquests dies culturals el divendres 4 de gener de 17 a 20 hores tornaran els jocs de fusta a la Casa de Cultura i, a les 18 hores, tots els presents recuperaran forces amb un calentet xocolate, servit també en la Plaça de la Casa de Cultura. A les 19 hores, l’Auditori acollirà l’espectacle de circ de El Fedito, “Oyun”, un espectacle gratuït per a tota la família.

Per a tancar aquests dies, el Tívoli tornarà a obrir les seues portes el mateix divendres 4 de gener, a les 23 hores, per a rebre als humoristes Raúl Antón i Martita de Graná. que arriben amb el seu “Influencer show”. Les entrades per a gaudir de l’espectacle d’humor estan a la venda, a un preu de 6 euros, en ServiEntradas i físicament en la Casa de Cultura i/o el Centre Cultural Tívoli, la mateixa nit de l’espectacle.