Burjassot dóna l’oportunitat a les associacions cíviques, de donar-se a conèixer en el Mercat Municipal L’Almara

18 desembre 2017|Burjassot

Parada asociaciones en Mercado

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, juntament amb l’associació de venedors del Mercat Municipal L’Almara (CODEMER), a través de CEMEF SLU, han engegat una iniciativa solidària durant les festes nadalenques.

En concret, durant la campanya de Nadal, s’ha posat a la disposició d’associacions cíviques del municipi, una de les parades vacants en l’actualitat en el Mercat amb l’objectiu d’oferir a les associacions una oportunitat de comunicació i contacte amb les veïnes i veïns del poble “aprofitant el poder que té el mercat per a atraure a la ciutadania“, tal com han assenyalat fonts municipals.

Les associacions interessades tindran a la seua disposició un espai on poder donar a conèixer als veïns de Burjassot la tasca que desenvolupen, dinamitzant així també el Mercat Municipal.

Les entitats que estiguen interessades a ocupar durant alguns dies la parada vacant en el Mercat durant l’època nadalenca, han de posar-se en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica de CEMEF SLU, en el 96 316 02 50 per a coordinar els dies d’ocupació de la parada o ampliar informació de la mateixa.