Burjassot fa “Un passeig entre flors i llibres” per a celebrar la setmana del llibre

18 abril 2019|Burjassot

Des de 23/04/2019 fins a 27/04/2019

Paseo Flores y libros 23 al 27-04-2019

De la mà de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, al costat de l’Associació de Comerç i Serveis del municipi, la setmana vinent, del 23 al 27 d’abril, les veïnes i els veïns de Burjassot gaudiran de “Un passeig entre flors i llibres” per a commemorar la setmana del llibre.

Encara que la campanya, tal com han informat des de CEMEF, és sectorial dirigida al gremi de llibreters i floristes, “volem que la resta de comerços puguen participar i interactuar amb l’objectiu que tots els establiments es vegen afavorits per la realització de la campanya”.

L’objectiu de la campanya és realitzar durant la setmana del 23 al 27 d’abril, una campanya d’animació comercial en la qual les llibreries i floristeries siguen els protagonistes. Els comerços no pertanyents a aquest sector que desitgen participar en la campanya, podran traure la seua botiga al carrer el dissabte 27 d’abril en una edició especial de Botigues al Carrer.

Els comerços interessats a tindre més informació sobre aquesta campanya pot posar-se en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica trucant al telèfon 96 316 02 50 o manant un correu a empreses4@cemef.com.