Burjassot donarà més transparència a l’execució dels seus pressupostos

27 setembre 2017|Burjassot

Mosaico-Escudo-Ayuntamiento.jpg

L’Ajuntament de Burjassot ha celebrat aquest dimarts (26-09-2017) el seu Ple Ordinari del mes de setembre en el qual s’ha aprovat per unanimitat de tots els grups que ho componen, PSPV-PSOE, Compromís, PP, EU, Ciutadans i Totes amb Burjassot, la moció presentada per Ciutadans per a millorar la transparència en l’execució dels Pressupostos del Consistori. 

Amb l’aprovació de la moció, s’ha acordat que, “de manera trimestral, es lliure l’execució pressupostària a tots els grups polítics de l’Ajuntament de Burjassot i es done compte de la mateixa en la comissió informativa corresponent i, posteriorment, el Ple Municipal“. Així mateix, el text arreplega “que es publique en el Portal de Transparència l’execució pressupostària de forma trimestral perquè puga ser consultada per tots els veïns i veïnes de Burjassot amb total comoditat“.

D’igual manera, la moció arreplega “que es publiquen en el Portal de Transparència les modificacions pressupostàries que es van realitzant al llarg de l’exercici” i que “aquests mateixos acords es facen patents en els organismes depenents de l’Ajuntament, com l’IMCJB o CEMEF“.