Burjassot desenvolupa una jornada de formació en educació inclusiva

16 novembre 2017|Burjassot

Des de 27/11/2017 fins a 27/11/2017

Jornada Formación

De la mà de la Regidoria d’Educació, dirigida per Laura Espinosa, l’Ajuntament de Burjassot va a desenvolupar dilluns que ve 27 de novembre una Jornada de Formació del Professorat en Educació Inclusiva. Jornada que tindrà lloc, a partir de les 17:30 hores, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado.

La jornada té com a objectiu promoure un espai de coneixement i debat sobre la importància de treballar de manera inclusiva en els centres educatius, proporcionar estratègies per a promoure la inclusió de tot l’alumnat, així com dotar d’eines al professorat per a la incorporació d’aquestes metodologies en l’aula i en els centres educatius de Burjassot. Per a poder participar en la jornada és necessari inscriure’s online en http://goo.gl/pwft8m, abans del 22 de novembre.

Els destinataris de la jornada són, de manera prioritària, professionals de l’àmbit educatiu: professorat, equips directius, equips d’orientació…que treballen en els centres educatius de Burjassot, així com altres professionals de la comunitat educativa que treballen estretament amb col·legis i instituts. Així mateix, s’obri la participació també per a professionals del món de l’educació d’altres municipis i serveis recursos de l’entorn.

En aquest cas, la jornada constarà d’una ponència marc, impartida per Juan Manuel Escudero Muñoz, Catedràtic de Didàctica de la Universitat de Múrcia, i de tres tallers simultanis sobre diferents metodologies d’inclusió educativa, impartits per Mª Luisa Romero, en el cas del taller “Programa Tutoria entre Iguals (TEI)”, Javier Torregrosa, en el cas del Taller sobre “Aprenentatge Servei (APS)” i Esther Roca, en el cas del Taller “Grups Interactius (GI)”. Després de la ponència marc, els assistents participaran en un dels citats tallers, a la seua elecció.

Està previst que la presentació de la jornada siga a les 17:30 hores però, des de la Regidoria d’Educació, es recomana a tots els participants que estiguen en el centre en el qual es desenvolupa la jornada a les 17 hores. Després de la presentació i la ponència marc, els tallers començaran sobre les 18:45 hores.