Burjassot destina 700.000 euros a la videovigilància amb un nou centenar de càmeres

27 abril 2023|Burjassot

Cámara Policía

L’Ajuntament de Burjassot destina, en un nou projecte de la Policia Local, prop de 700.000 euros a la videovigilància. Fa uns mesos, l’Ajuntament posava en marxa l’inici del sistema de videovigilància del trànsit mitjançant càmeres en diferents punts de la ciutat, principalment en els accessos. Aquest sistema permet la identificació de vehicles que s’han vist implicats en algun fet delictiu en detectar les matrícules amb les càmeres. Ara, fent un pas més, amplia el servei a diferents punts del municipi, no sols als seus accessos i eixides cap a les grans vies de circulació que ens envolten.

Es tracta d’un projecte que inclou el subministrament i instal·lació i posada en marxa dels elements i equips necessaris per a la implantació d’un sistema amb lectura de matrícules (LPR), càmeres d’entorn (PTZ) i càmeres fixes (bullet) que permeta el control del trànsit en els diferents accessos al municipi, a més de càmeres a l’interior d’edificis. El sistema proposat serà gestionat remotament des d’un Centre de Control, amb un panell de vídeo compost per 8 pantalles de 50”. S’instal·larà una xarxa de comunicacions Wireless que done cobertura a tots els punts objecte del contracte i comunicació amb el centre de control.

Amb aquest projecte d’ampliació, la Policia Local comptarà amb quasi un centenar més de càmeres per a la identificació de vehicles, mitjançant la matrícula, control de trànsit i control de diversos aspectes de la seguretat viària del municipi, amb el que s’amplia el ventall de possibilitats referent a la videovigilància i pot servir d’ajuda en cas de la comissió d’una altra mena d’actes delictius.