Burjassot diu NO a la violència de gènere

26 octubre 2016|Burjassot

Els grups que componen el Ple de l’Ajuntament de Burjassot, PSPV-PSOE, Compromís, PP, Ciutadans, EU i Totes amb Burjassot, han aprovat per unanimitat la moció presentada per la Regidoria de Benestar Social i Igualtat, dirigida per Lluna Àrias, contra les violències masclistes, mostrant la seua total repulsa a tot tipus de violència de gènere.

Coincidint amb la celebració, el pròxim 25 de novembre del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, el ple ha aprovat la citada moció en la qual l’Ajuntament de Burjassot “vol fer patent la seua condemna més ferma a tot tipus de violència contra les dones, patida també per les seues filles i fills“.

Amb l’aprovació de la moció, el Consistori “dedica un sentit i dolorós record a la memòria de totes les dones assassinades per violència de gènere i expressa les seues condolences a les seues famílies i amistats“. Així mateix, “manifiesta la seua repulsa a totes les manifestacions d’aquesta violència, redobla el seu compromís amb les víctimes i declara la tolerància zero amb els maltractadors“.

L’Ajuntament “declara la seua voluntat de fer de la prevenció contra les violències masclistes i la desigualtat, una política prioritària i transversal, que impregne totes les polítiques desenvolupades a través de les seues regidories“, d’igual manera, “es compromet a facilitar, a través dels mitjans públics dels quals disposa, tot tipus de campanyes dirigides a la prevenció, orientació i conscienciació de les desigualtats entre homes i dones i de la violència masclista“.

A tot açò s’uneix que el Consistori “es compromet a no subvencionar actes en els quals l’entitat organitzadora utilitze el cos de la dona de forma sexista com a reclam publicitari“.