Burjassot exhibeix els seus atractius turístics a València

20 juliol 2016|Burjassot

Les Sitges, el Castell, l’horta i el poeta Vicent Andrés Estellés il·lustraran, des del pròxim dimecres 20 de juliol, les vidrieres de l’Oficina de Promoció Provincial de la Diputació de València, situada en el baix del Teatre Principal de València, en ple centre de la ciutat.

En la iniciativa, que parteix de l’àrea de Turisme de la Regidoria de Promoció Econòmica, a través de CEMEF, participen també l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot (IMCJB), l’Oficina de Promoció del Valencià (AVIVA) i l’Oficina Sostenibilitat Local. L’objectiu és donar a conèixer als turistes que recalen a València, i també a la ciutadania, els reclams turístics que alberga el municipi. Així, es repartirà informació i material promocional sobre la ciutat. A més, es compartirà el ric patrimoni musical de la localitat, amb un concert al carrer, a càrrec del Cor Ciutat de Burjassot, que tindrà lloc el divendres 22, a les 19 h. 

Burjassot compartirà espai amb les localitats de la Quesa i Bolbaite, convidades també a promocionar el seu turisme entre els dies 20 i 23 de juliol a l’Oficina de Promoció Provincial de la Diputació de València.

D’una altra banda, Burjassot treballa, des de fa uns mesos, en un Pla Integral de Turisme que pose en valor la riquesa patrimonial del municipi i implemente l’activitat turística, com a mode de promoció econòmica i local. El passat dimecres, una delegació de l’Ajuntament de Burjassot, integrada pel diputat de Cooperació Municipal i regidor de Governació de Burjassot, Emili Altur, el regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent, i el regidor José López Camarillas, així com diversos tècnics de CEMEF, es va reunir amb la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, per a presentar-li les línies mestres que determinaran aquest futur Pla Integral de Turisme, i demanar-ne col·laboració de l’ens públic provincial.