Burjassot finalitza les animacions lectores del mes amb el Mercat del Bescanvi i amb l’animació lectora dedicada a Richard Hamilton

13 maig 2019|Burjassot

Des de 28/05/2019 fins a 30/05/2019

Interior II 1964 by Richard Hamilton 1922-2011

Per a acabar les animacions de foment de la lectura del mes de maig, l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot ha preparat dues noves activitats que tindran lloc el dimarts 28 i el dijous 30 de maig.

El dimarts 28 de maig, a les 18 hores a la Biblioteca Infantil, el pintor Richard Hamilton i el seu quadre “Interior II” seran els protagonistes de l’activitat “Tengo que hacer un cuadro”. Després de la lectura en veu alta d’un conte que acompanya a aquesta joia pictòrica, es comentaran les característiques de la mateixa i es coneixerà la vida de l’autor. Finalment, els participants en l’activitat, i ja en la part artística de l’animació, realitzaran un taller de collage, igual que feia Hamilton amb les seues pintures.

I, el dijous 30 de maig, de 17:30h a 19:30 hores, arribarà una nova edició del Mercat del Bescanvi el qual, en el que portem d’any, ja ha acumulat 462 intercanvis.

A aquestes activitats s’uneix la col·laboració de la Biblioteca Infantil amb Burjassot Ràdio, els dimarts en el programa “Los peques en la radio” i la visita guiada que aquest mes farà el Col·legi Joan XXIII, tant a la Biblioteca com a l’emissora municipal.