Formació per a famílies de Burjassot amb fills o filles amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA)

9 novembre 2022|Burjassot

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manoli Carrero, dins del Programa d’Orientació Familiar Municipal (PROFAM) reprendrà la formació dirigida a famílies d’alumnat amb diagnòstic de Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), en els centres escolars públics i concertats del municipi i també a la població en general. La formació està dirigida a famílies amb alumnat en les etapes educatives d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària.

Aquestes accions van començar amb iniciatives des del projecte Burjassot Ciutat Educadora i, en aquests moments, continuen des del Programa de Formació a Famílies del Departament d’Educació Municipal.

Atesa la demanda realitzada per les famílies al departament, es desenvoluparan aquests tallers formatius, amb l’objectiu de proporcionar eines útils encaminades a aconseguir la plena inclusió de l’alumnat amb TEA. Els tallers, que començaran al desembre, tenen places limitades i és necessari inscriure’s enviant un correu electrònic a pepa.badia@burjassot.es abans del 18 de novembre.

Amb aquesta activitat, l’àrea d’Educació vol donar resposta a les necessitats demandades de manera que la població puga entendre què és el TEA, conéixer les noves metodologies d’intervenció, comprendre la importància del caràcter multidisciplinari de la intervenció en els alumnes amb TEA, ajudar les famílies a superar les barreres d’aprenentatge amb les quals es poden trobar en el dia a dia i entendre i intervindre en la comunicació i en els desafiaments de la conducta pròpia del TEA.