Burjassot gestiona més de 6.000 incidències des de la posada en marxa de la seua App “Burjassot Info”

30 juliol 2020|Burjassot

L’aplicació per a mòbils “Burjassot Info” s’ha convertit en un element més de participació ciutadana a Burjassot. La iniciativa de posar en marxa aquesta eina gratuïta tan important i alhora tan fàcil d’usar per a facilitar la participació ciutadana en el dia a dia del municipi sorgia per part de l’Ajuntament de Burjassot fa quatre anys i, les dades testifiquen que el seu ús per part de la ciutadania és cada vegada major.

Aquesta eina, que pot descarregar-se gratuïtament des de Google Play d’Android i des de l’App Store de Apple, ha recollit més de 6.000 interaccions ja que l’app permet als ciutadans i les ciutadanes del municipi estar informats, opinar, avisar d’incidències i estar en contacte directe amb el Consistori.

La interacció de les veïnes i els veïns del municipi amb el Consistori ha sigut constant al llarg d’aquests anys i, les dades de l’aplicació el mostren: s’han registrat més de 6.000 incidències i prop de 300 suggeriments s’han realitzat al Consistori. A més, a través de l’APP, en la secció de notícies i agenda, la ciutadania ha estat informada al moment de tot el que succeeix en el municipi, ja que en aquests anys s’han publicat més de 2.000 esdeveniments.

Així mateix, s’han enviat més de 500 alertes que indiquen no sols els actes més destacats que han tingut lloc a Burjassot sinó, també, tots aquells temes relacionats amb ofertes d’ocupació, recomanacions, novetats de les biblioteques i tot el relacionat, en aquests últims mesos, amb la Covid-19 amb l’objectiu que la ciutadania estiguera informada a l’instant de les mesures que prenia el Consistori.

En referència a les incidències, les més nombroses al llarg d’aquests anys, amb 2.439 avisos, han sigut les relacionades amb els mobles i trastos que s’abandonen en la via pública. Aquesta tendència ha disminuït gràcies a la gran labor del servei de recollida d’estris.

D’igual manera, destaquen també les incidències enviades en relació amb l’estat dels carrers del municipi, 1.129, les de parcs i jardins, amb 579 incidències i les d’enllumenat, amb 340 incidències. Destaquen també els 473 avisos rebuts relacionats amb els contenidors, ja siga en el cas d’estar plens, per a la seua posterior recollida, o per alguna fallada en el seu mecanisme.

Una vegada donada d’alta en l’aplicació, l’usuari pot consultar també, en el seu perfil, els telèfons d’interés, les farmàcies de guàrdia i gestionar els seus propis avisos.