Burjassot guardarà silenci per Miguel Ángel Blanco, en el 25 aniversari del seu assassinat a les mans d’ETA

12 juliol 2022|Burjassot

miguel-angel-blanco-15

Dimecres que ve 13 de juliol, es compleixen 25 anys de l’assassinat de Miguel Ángel Blanco, qui fora regidor de l’Ajuntament de la localitat vizkaína d’Ermua, a les mans de la banda terrorista ETA. Un crim que, per la seua particular crueltat, el jove va romandre 48 segrestat com a instrument de pressió al Govern fins a la seua final execució, va aconseguir cohesionar un moviment cívic espontani que va protagonitzar les més multitudinàries manifestacions de repulsa a la banda terrorista ETA, tant al País Basc com en la resta d’Espanya.

Amb motiu d’aquest fet, i en homenatge i reconeixement també a totes les víctimes del terrorisme, l‘Ajuntament de Burjassot se suma a la crida de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) qui, al seu torn, convoca a tota la ciutadania de municipis i ciutats a concentrara aquest dimecres per a guardar silenci, com a mostra de repulsa a tots assassinats terroristes, especialment record a M.A Blanco i en solidaritat a totes les víctimes i familiars del terrorisme.

En el cas de Burjassot, la concentració serà el dimecres 13 de juliol, a les 12h, a les portes de l’Ajuntament, i es guardaran cinc minuts de silenci.