Burjassot homenatja els seus millors esportistes en la seua XII Gala de l’Esport

10 abril 2019|Burjassot

Des de 12/04/2019 fins a 12/04/2019

Gala del Deporte 2019

Burjassot ho té tot preparat per a homenatjar els seus millors esportistes. De mans de la regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero, el municipi viurà aquest divendres, 12 d’abril a les 19 hores, la seua XII Gala de l’Esport que obrirà les portes del Tívoli a la festa de l’esport municipal.

Esportistes, clubs esportius i persones vinculades a l’esport municipal, que d’una o altra manera fan que el nom de Burjassot sone en tots els racons d’Espanya i en moltes ciutats estrangeres, rebran un merescut homenatge després de dos anys de durs entrenaments i de participar en diferents competicions esportives collint grans èxits.

En aquesta vesprada tan especial per a l’esport local, es reconeixerà la gran labor dels clubs esportius per a, seguidament guardonar als millors esportistes de cadascun dels clubs, triats per ells mateixos. En aquesta vesprada, no podia faltar el reconeixement a l’esport base, el que dia a dia plena també les instal·lacions esportives de Burjassot de la mà de les Escoles Esportives Municipals i, com a colofó, s’entregaran els 31 guardons als esportistes i clubs guardonats en la XI Gala de l’Esport pels seus mèrits esportius, trajectòria i resultats. A més, entre aqueixos 31 guardonats, es farà un homenatge a Mari Luz Andrés, la que fora entrenadora del Club de Gimnàstica Rítmica l’Almara.

La XII Gala de l’Esport de Burjassot comptarà també amb tres espectacles, a l’inici, abans del lliurament dels guardons d’elit i al final d’aquesta, protagonitzats per diferents esportistes vinculats als clubs del municipi.