Burjassot informa a la comunitat educativa sobre el nou telèfon d’atenció davant situacions d’assetjament escolar

27 octubre 2016|Burjassot

Evitar l’assetjament escolar, facilitar totes les eines possibles als xavals que puguen patir-ho perquè ho denuncien i ho posen en coneixement de les autoritats, ajudar a aquells o a aquelles que estiguen patint aquest tipus d’assetjament. Amb aquests i altres objectius el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport ha habilitat un nou número de telèfon, el 900 018 018, per a l’atenció davant casos d’assetjament escolar.

Un telèfon que ja s’ha donat a conèixer a la comunitat educativa de Burjassot de la mà de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Laura Espinosa. Des del Consell Escolar Municipal (CEM) i la pròpia Regidoria “s’ha valorat la importància d’informar sobre aquest nou servei i, per aquest motiu, ja hem informat als diferents centres educatius de Burjassot sobre el mateix, igual que a les AMPAS i a les entitats relacionades amb l’àrea d’educació, amb l’objectiu de demanar la seua col·laboració per a arribar al major nombre de persones“, en paraules de la pròpia Regidora.

El telèfon estarà operatiu a partir de l’1 de novembre, funcionarà les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any i serà atès per professionals de psicologia, juristes, sociòlegs i treballadors socials. La trucada és gratuïta i no apareixerà en la factura de telèfon i, a més, els usuaris amb discapacitat auditiva o del parla disposaran d’un servei de missatgeria de text.