Burjassot informa als seus centres escolars de la creació de l’Agència Municipal per a la promoció de la Cultura de Paz i la Prevenció de la Violència escolar

5 juny 2017|Burjassot

Educación

En el marc del projecte Burjassot Ciutat Educadora, el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado ha sigut testimoni de la reunió que la regidora d’Educació, Laura Espinosa Pérez, ha tingut amb els responsables dels centres educatius del municipi per a informar-los del treball que s’està duent a terme en la promoció d’accions encaminades a potenciar la convivència, la cultura de pau, la no violència i la prevenció de la violència escolar.

En la citada reunió, des de la regidoria, s’ha informat de l’estudi descriptiu sobre violència escolar, realitzat entre l’alumnat de 5é i 6é de primària dels centres escolars de Burjassot, pel tècnic responsable de mesures judicials al medi obert del Consistori. Estudi en el qual han participat la major part dels centres escolars d’infantil i primària de Burjassot.

Així mateix, s’ha informat de la creació de l’Agència Municipal per a la promoció de la Cultura de Paz i la Prevenció de la Violència escolar, l’objectiu principal de la qual és “la elaboració d’un Pla d’Intervenció Municipal, sistèmic i flexible, que serà dissenyat a través d’un diagnòstic participatiu previ, alhora que coordinarà els recursos locals en matèria de convivència i gestió de conflictes en l’àmbit escolar. El pla pretén ser un instrument de suport i de col·laboració als centres educatius de Burjassot“, tal com han assenyalat els tècnics d’educació.