Burjassot inicia la segona fase per a l’elaboració del nou Reglament de Participació, incloent les dimensions de Govern obert i Transparència

15 juliol 2021|Burjassot

Burjassot Participa

Després de l’enquesta oberta en la qual han participat les veïnes i els veïns de Burjassot, el projecte “Burjassot participa”, procés participatiu per a elaborar el nou Reglament de govern obert, transparència i participació ciutadana del municipi, continua endavant amb l’inici de la segona fase.

Aquesta fase, en la qual està treballant l’Ajuntament, des de la regidoria de Participació Ciutadana, dirigida per Yolanda Andrés, juntament amb els tècnics de l’àrea, suposarà la posada en marxa dels fòrums participatius dels quals podran formar part totes aquelles persones que, després de contestar l’enquesta, van deixar el seu correu electrònic de contacte per a continuar sent part d’aquest procés de participació activa.

A més, el Consistori ha elaborat un vídeo explicatiu en el qual s’explica tot el procés del projecte així com les seues fases, perquè la ciutadania estiga informada en tot moment de les accions que es duran a terme.

En els fòrums, es donaran a conéixer els resultats de l’enquesta i els participants podran canviar les seues impressions sobre els assumptes més rellevants per a l’elaboració del Reglament i aportar la seua opinió i propostes.

El fòrum dirigit a persones pertanyents a associacions serà el dimarts 20 de juliol mentre que el fòrum el dirigit a la ciutadania en general tindrà lloc el dijous 22 de juliol. Els dos fòrums es realitzaran de 19.00 a 21.00 hores.

Pots inscriure’t ACÍ per a participar en els fòrums.

La tercera fase del projecte suposarà la publicació de l’esborrany del Reglament i l’obertura d’un període per a rebre aportacions, correccions, etc. Una vegada finalitzada aquesta fase s’aprovarà el Reglament definitiu.

Tota la informació sobre el procés d’elaboració del Reglament s’anirà actualitzant en la web Burjassot participa.