Burjassot inicia l’any amb una gran programació d’oci, cultura i joventut dins de Burjajove 2017

5 desembre 2016|Burjassot

Temps lliure, oci, vacances…tot s’uneix en els primers dies de l’any. Uns dies en els quals l’Ajuntament de Burjassot vol que les xiquetes i els xiquets, així com els joves del municipi gaudisquen d’una gran programació dins de Burjajove, el projecte de les regidories de Cultura i Joventut, dirigides per Estefanía Ballesteros, que, a través de l’Agència Jove, ofereix un ampli ventall d’activitats del 2 al 7 de gener.

A totes les activitats programades enguany, s’uniran una gran cartellera cinematogràfica plena d’estrenes que, de ben segur, i com està sent una constant al llarg de tots els caps de setmana, reunirà a gran quantitat de públic en el Centre Cultural Tívoli.

El primer dels espectacles gratuïts que obrirà la programació de Burjajove serà, en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura, El Grinch, que arribarà de la mà de Vera Teatre el dilluns 2 de gener a les 18 hores. Un divertit espectacle per a públic familiar en el qual coneixeran a aquest considerat símbol del Nadal que es presenta com l’antítesi a aquesta època consumista. Un rondinaire que farà les delícies dels més menuts.

El dimarts 3 de gener a partir de les 17 hores i fins a ben entrada la vesprada, la programació gratuïta de Burjajove tindrà lloc en la Plaça de la Casa de Cultura, jocs recreatius com el futbolí, ping-pong, billar, diana electrònica o Air Hoquei, de la mà d’Esport Actiu. Aqueixa vesprada, sobre les 18 hores serà el moment de la Batukada Green Gos i del la xocolata calenteta per a tots els que estiguen en aqueix moment en la Casa de Cultura.

Sense temps per a descansar, el Centre Cultural Tívoli acollirà el dimecres 4 de gener a les 18 hores l’espectacle gratuït Codi Postal 00, d’Engruna Teatre. En el mateix, coneixeran una oficina de correus molt especial on arriben cartes i paquets des de tots els racons del món. Una oficina a través de la qual descobriran infinitat d’històries: d’amor, de viatges, de secrets…, “una experiència màgica i única en el món de la comunicació”, tal com la companyia ho descriu.

La programació per als més joves arribarà a Burjajove 2017 el dia de Reis, el 6 de gener, a les 23 hores amb la nit d’humor en la qual es podrà gaudir, també de manera gratuïta, del monòleg d’Óscar Tramoyeres, un genial humorista que no deixa a ningú indiferent en les seues actuacions. Serà al Centre Cultural Tívoli.

La nota musical es posarà el dissabte 7 de gener a partir de les 20 hores en el Polvoró’n’Rock que farà que es pugen a l’escenari de l’Auditori de la Casa de Cultura les formacions El último ke zierre i Los de Marras. En aquest cas, el preu de l’entrada per a gaudir del concert és de només 6€, entrades que ja poden adquirir-se en la Casa de Cultura i en Instanticket.

Burjajove 2017 proposa tot aquest ventall d’activitats en les quals, el més important, és gaudir i passar-s’ho de valent sense necessitat d’eixir de Burjassot.