Burjassot intensifica la neteja de les voreres amb aigua a pressió i productes desinfectants

6 febrer 2018|Burjassot

limpieza 1
limpieza 3
limpieza 4

Atenent a les peticions de les veïnes i els veïns del municipi i tenint com a prioritat que els carrers de Burjassot estiguen el més netes possible, l’Ajuntament de Burjassot iniciava fa dos mesos la neteja, en les voreres del municipi, amb aigua a pressió i productes desinfectants. Una acció duta a terme des de la Regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Lozano.

Tal com ha assenyalat l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “els resultats d’aquesta nova acció estan sent molt positius. Volem un Burjassot net i apostem per la posada en marxa de totes aquelles accions que estiguen en la nostra mà per a aconseguir-ho. També creiem en el civisme dels nostres veïns i veïnes i sabem que ells també ens ajuden, amb les seues bones accions, a mantenir Burjassot net“.

La neteja de les voreres, cantonades i pilons, sense danyar les façanes pròximes, s’està realitzant, com s’ha assenyalat, amb aigua a pressió i amb productes desinfectants, posant també especial insistència en la neteja dels orins dels gossos. La persona encarregada del servei escampa el producte desinfectant en la zona a netejar per a, a continuació, realitzar el rentat a pressió de la zona.