Burjassot convida a la ciutadania a aportar els seus suggeriments al nou Reglament de Participació

29 juny 2021|Burjassot

Burjassot participación

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Participació Ciutadana, dirigida per Yolanda Andrés, vol que la ciutadania forme part de manera activa del projecte “Burjassot participa”, una nova iniciativa consultiva municipal l’objectiu de la qual és elaborar, de manera conjunta amb les veïnes i els veïns del municipi, el nou Reglament de Participació, incloent les dimensions de Govern obert i Transparència.

Per a això, la regidoria ha posat en marxa una enquesta a la qual convida a participar a les associacions i entitats municipals, al costat de la ciutadania en general, perquè donen la seua opinió sobre diferents temes relacionats amb el municipi. Aquesta enquesta pot respondre’s PUNXANT ACÍ fins al 7 de juliol, inclusivament.

A més, aquest dimecres 30 de juny, per a afavorir la participació de totes les persones que vulguen participar en aquesta acció, s’instal·laran carpes informatives, en horari de matí de 10.00 a 13.00 hores i de vesprada, de 17.30 a 20.30 hores, en diferents punts de Burjassot perquè totes les veïnes i veïns que estiguen interessats a conéixer el projecte puguen fer-ho.

Els punts informatius estaran en la zona de la rotonda del Castell, matí i vesprada, en la Plaça de l’Ajuntament i carrers adjacents al matí, en la zona de la Plaça de la Concòrdia, també al matí i en la zona del Parc de la Granja i la Carretera de Llíria/Rajolar, a la vesprada.

Després d’aquesta primera fase consultiva, el dimarts 20 de juliol, per a entitats municipals, i el dijous 22 de juliol, per a la ciutadania en general, tindran lloc dos Fòrums Ciutadans per a fomentar espais on deliberar sobre els aspectes més rellevants i realitzar propostes que es puguen incorporar en el nou reglament.

La tercera fase suposarà la publicació de l’esborrany del Reglament i l’obertura d’un període per a rebre aportacions, correccions, etc. Una vegada finalitzada aquesta fase s’aprovarà el Reglament definitiu.

Tota la informació sobre el procés d’elaboració del Reglament s’anirà actualitzant en la web Burjassot participa.