Burjassot llança nous cursos gratuïts d’autodefensa per a dones i joves des dels 14 anys

19 febrer 2019|Burjassot

Defensa Personal datos

Des de la regidoria de Policia i Seguretat Ciutadana, dirigida per Manuel Pérez Menero, l’Ajuntament de Burjassot ha llançat nous cursos d’autodefensa per a dones i joves. Davant la petició de la ciutadania, i sempre que compten amb autorització paterna, materna o dels tutors legals, en aquesta ocasió els cursos s’obrin també per a xiques a partir dels 14 anys i, a més, es desenvoluparan en dissabtes, per a facilitar encara més l’assistència de les participants.

Amb places reduïdes, cal no oblidar que el curs és molt tècnic i que es fa en les instal·lacions de la Policia Local de Burjassot, en una aula preparada per a l’efecte amb sòl especial i el material necessari per al desenvolupament del curs, aquelles dones i joves que vulguen realitzar-lo poden passar-se, en horari de matí i de dilluns a divendres, per la reguarda de la Policia Local per a inscriure’s.

El primer curs d’enguany es desenvoluparà el dissabte 23 de febrer, i ja al març, els dissabtes 2, 9 i 23. En el cas de cobrir-se les places d’aquest primer curs, les interessades quedaran en llista d’espera i seran avisades en el moment en el qual s’òbriguen les inscripcions per als següents cursos. Així mateix, també s’ha comptat amb la llista d’espera que ja existia de cursos anteriors, encara que per a aquest primer curs encara queden places vacants.

Les participants en els cursos aprendran nocions bàsiques de defensa personal que els ajudaran a sentir-se més segures, augmentant la seua autoconfiança davant la possibilitat d’enfrontar-se a una situació de risc. Aprendran tècniques i habilitats d’acció directa i indirecta que poden protegir-les i salvar-les en el cas que hagen d’aplicar-les.