Burjassot llança les seues ajudes a emprenedores i emprenedors

9 novembre 2022|Burjassot

Ayuda emprendedores

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Mercats, dirigida per Rosa Coca, ha llançat les ajudes a emprenedores i emprenedors 2022, l’objectiu de les quals és secundar i fomentar la creació d’activitat empresarial, independentment del marc de les accions dirigides al suport d’aquests col·lectius.

Després de la publicació de les bases de la subvenció en el BOP (amb data 8-11-022) les persones interessades a sol·licitar l’ajuda poden fer-ho, fins al 29 de novembre, en el Registre Municipal del Consistori a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

La finalitat d’aquesta convocatòria és l’impuls i el suport a la posada en marxa d’iniciatives empresarials dins de l’àmbit territorial de Burjassot que suposen un efecte incentivador en l’activitat econòmica del municipi. Aquesta subvenció consisteix en la concessió, a fons perdut, d’una ajuda destinada a sufragar part del cost que suposa al col·lectiu autònom l’inici de l’activitat empresarial, sent subvencionables els programes informàtics, el programari informàtic, l’adequació del local comercial, la publicitat per a la posada en marxa del projecte empresarial i els lloguers a l’efecte de l’activitat.

Les ajudes suposen un pagament únic de 500€ per a les emprendeores i els emprenedors que tramiten o hagen tramitat la llicència d’obertura de la seua activitat a l’Ajuntament des del dia 1 de gener de 2022 fins al termini de finalització de la convocatòria (29 de novembre). Podran ser beneficiaris les treballadores i els treballadors autònoms empadronats en el municipi; aquells que, sense estar-lo, sol·liciten una llicència d’obertura d’un local radicat a Burjassot i les cooperatives de nova creació el domicili social de la qual es trobe a Burjassot.

Les bases de la convocatòria, la documentació a aportar així com els requisits i altres indicacions per a sol·licitar les ajudes poden consultar-se en aquest ENLLAÇ.