Burjassot llig el Manifest de l’Emergència Feminista i il·luminarà la façana del seu Ajuntament de violeta aquesta nit

20 setembre 2019|Burjassot

Emergencia Feminista

La Plaça de l’Ajuntament de Burjassot ha sigut testimoni aquest matí de l’adhesió del municipi a la declaració d’Emergència Feminista i a les concentracions i mobilitzacions organitzades i previstes per a hui divendres 20 de setembre. I, ho ha sigut, amb la lectura del Manifest oficial de l’Emergència Feminista.

L’adhesió a aquesta nova acció contra la violència de gènere va ser aprovada ahir per la Junta de Govern Local a instàncies de l’Alcalde, Rafa García, màxim responsable de la regidoria d’Igualtat, en coordinació amb Espai Dona i l’àrea de Benestar Social, aquesta última dirigida per Yolanda Andrés.

Després de la lectura del Manifest, realitzada per representants de la ciutadania, del Grup de Dones, Afivan i l’AV Nucli Antic, s’ha recordat a totes i tots els presents en la Plaça de l’Ajuntament que aquesta vesprada/nit la façana de l’edifici Consistorial es tenyirà de violeta per a reivindicar, més si cap, la fi de la violència masclista.

A més, des de l’Ajuntament i des d’Espai dona, s’ha convidat a la ciutadania a participar de la “Nit Violeta”, acudint a la manifestació nocturna que tindrà lloc a València, organitzada per la Coordinadora Feminista de València.