Lectura del Manifest Reivindicatiu pel Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones

16 novembre 2022|Burjassot

Des de 25/11/2022 fins a 25/11/2022

Lectura Manifiesto 25N 2021

El pròxim 25 de novembre es commemora el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones i, dins de les accions programades per l’Ajuntament de Burjassot per a commemorar aquest dia, tindrà lloc la lectura del Manifest Reivindicatiu en suport de totes les dones que pateixen aquest tipus de violència.

La lectura del manifest serà el mateix 25 de novembre a les 12.00 hores en la Plaça de l’Ajuntament i a la lectura del text està convidada tota la ciutadania. El text del Manifest s’ha elaborat amb la col·laboració del Fòrum de Participació per la Igualtat de Gènere i serà llegit per representants del mateix, juntament amb membres de l’Equip de Govern i diferents persones del municipi.

Així mateix, també el dia 25, des de Burjassot s’acudirà a la manifestació contra la violència de gènere que se celebra a València. Les persones que es desplacen, en els autobusos habilitats des de l’àrea d’Igualtat i Feminisme del Consistori de manera gratuïta, prèvia inscripció, estaran acompanyats per la música de Raizes Batucada.

L’eixida dels autobusos serà, aproximadament, sobre les 18.00 hores i és necessari inscriure’s per a reservar la plaça, enviant un correu electrònic a accionsocial@burjassot.es. La data límit d’inscripció és el 24 de novembre.