Burjassot millora gràcies a la interacció ciutadana amb l’app Burjassot Info

5 setembre 2016|Burjassot

En l’inici d’aquest estiu 2016, l’Ajuntament de Burjassot va llançar l’aplicació “Burjassot Info”, una nova eina municipal, de descàrrega gratuïta tant en Apple Store com en Google Play, per a poder informar-se de l’esdevenir municipal i per a facilitar la comunicació entre els ciutadans i l’Administració Local. Amb cinc grans seccions. Notícies, Agenda, Incidències, Participació, Tauló i Comerços, des del seu llançament fins ara, l’app ha obtingut centenars de descàrregues.

Segons dades proporcionades des de l’àrea de Serveis Municipals, que dirigeix Manuel Lozano, l’app Burjassot Info, ha servit durant aquests primers mesos des de la seua engegada, per a millorar en moltes àrees del municipi, gràcies sobretot al bon ús que la ciutadania està realitzant del botó “incidències” que permet geolocalitzar la incidència, il·lustrar-la amb imatge, explicar-la breument i comunicar-la directament al Consistori.

Així, les incidències que tenen a veure amb trastos vells i estris en la via pública, han ascendit a un total de 161. Li segueixen l’apartat de carrers, amb 66 incidències registrades i el de parcs i jardins amb 29 incidències. L’apartat de mobiliari urbà ha registrat 16 incidències, mentre que el d’excrements, ha registrat 15. Li segueixen 13 incidències en concepte de contenidors, 7 en enllumenat i 2 en neteja de solars. 44 incidències més, per no estar relacionades amb cap dels ítems esmentats, s’han registrat com “uns altres”.