Burjassot ens convida a estimar lliure per Sant Dionís

3 octubre 2017|Burjassot

005_PerSantDionis_JoEstimeLliure_AVIVA_Burjassot

El pròxim 9 d’Octubre se celebra la festivitat de Sant Dionís, i amb eixe motiu, l’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA, i el Servei d’Atenció Integral a les Dones, Espai Dona, han posa’t en marxa la campanya #JoEstimeLliure!, que es durà a terme a través de la xarxa social Twitter.

Així, des de les regidories de Promoció del Valencià i d’Igualtat s’anima a les burjassoteres i burjassoters a demostrar, en 140 caràcters, que “l’amor i la llibertat van de la mà, que podem entimar-nos i volar lliures, que en l’amor no hi cap dolor!”. Aquelles persones que vulguen participar, només hauran d’escriure un tweet d’amor lliure, nomenant els perfils de Twitter d’@AvivaBurjassot i d’@Espai_Dona amb l’etiqueta #JoEstimeLliure. Aquelles que més ‘m’agrada’ tinguen aconseguiran un dinar o sopar per a dues persones al restaurant Les Maries de Burjassot.

Segons ha explicat la regidora d’Igualtat, Lluna Àrias, “a Espai Dona, cada febrer, amb motiu del Dia de Sant Valentí, treballem per tal de desbancar eixe model de relació que segueix representant homes i dones com éssers diferents amb rols oposats però complementaris, i que trobem a les novel·les, les pel·lícules, els contes… Per això, quan se’ns va proposar des d’AVIVA fer aquesta campanya per Sant Dionís, de seguida vam sumar-nos“.

Per a la regidora de Promoció del Valencià, Maria Viu, l’objectiu és “aprofitar aquesta celebració valenciana de l’amor, la nostra pròpia celebració per a construir altra forma d’entendre l’amor que ens permeta estimar-nos i gaudir de relacions afectives sanes i amables“.

Les veïnes i els veïns que estiguen interessats, han de publicar les seues piulades des de hui mateix i fins al pròxim dia 9 d’octubre del 2017 (tot el dia inclòs).