Burjassot obrirà Les Sitges durant els primers caps de setmana d’agost per a delit dels visitants del municipi

3 agost 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot vol que durant les Festes Patronals del municipi, que reuniran a gran quantitat de persones en el municipi de l’1 al 16 d’agost, tant veïns com a visitants puguen conéixer, contemplar i gaudir del seu patrimoni, del seu monument per antonomàsia, Les Sitges de Burjassot. No en va, Burjassot és coneguda com la Ciutat de les Sitges i, per aquest motiu, se li va a donar major realç, si cap, al monument, al llarg de les festes.

De la mà de la Regidoria de Turisme, dirigida per Roc Senent, i a través de CEMEF, Les Sitges s’obriran del 5 al 7 d’agost i del 12 al 16 d’agost, coincidint aquesta última data amb el dia del Patró, Sant Roc, d’11 a 14 i de 18 a 21 horesLes visites són gratuïtes.

Totes les visites seran guiades per un guia professional i s’acompanyaran amb el lliurament d’un díptic informatiu al final del recorregut, per la qual cosa el visitant disposarà també d’informació bàsica sobre el monument.

El recorregut de les visites inclou l’entrada a la zona subterrània del monument per a passejar per les 6 sitges comunicades i visitables, visionat d’audiovisuals explicatius, visita a l’exposició “Les Sitges de Burjassot”, elaborada per la Universitat Politècnica de València, accés a l’antiga Escola d’Arts i Oficis de València, a l’origen, magatzems per a guardar el cereal i, finalment, eixida al pati exterior on es gaudeix de la panoràmica del monument, l’esplanada amb els “pilons”, les tapes de les 41 sitges visibles, l’Embarronat, l’Ermita de Sant Roc, el pou i la creu central.