Burjassot participa en la campanya Menudes Harmonies!, de la Diputació de València, per a commemorar el Dia Internacional dels Drets de la Infància i l’Adolescència

17 novembre 2020|Burjassot

Des de 20/11/2020 fins a 20/11/2020

Menudes Harmonies 20-11-2020

El divendres 20 de novembre, es celebra el Dia Internacional dels Drets de la Infància i l’Adolescència, i, Burjassot, des de la regidoria d’Infància, dirigida per Yolanda Andrés, s’unirà a l’acció proposada per la Diputació de València, Menudes Harmonies!, per a commemorar una efemèride tan important.

Menudes Harmonies! és una acció divulgativa, lúdica i didàctica alhora, amb àmplia vocació de servei que s’articula com una eina per a promocionar, assegurar, fonamentar i protegir els drets dels xiquets, i arribarà a Burjassot, concretament al Parc de la Granja, el divendres 20 de novembre a les 17.00 hores.

L’acció està conformada per una performance musical teatralitzada on dos personatges relaten deu drets fonamentals dels xiquets i les xiquetes, triats i extrets dels 54 articles de la Convenció sobre els Drets del Xiquet. Són deu cançons enllaçades i relacionades amb deu objectes explicats dins del desenvolupament de l’obra. La representació es realitzarà amb totes les mesures sanitàries pertinents i mantenint la distància social entre el públic igual que l’ús de la mascareta.

Per a la primera edició de Menudes Harmonies!, tal com han assenyalat des de la Diputació, s’ha triat una figura evocadora de les qualitats i característiques que es volen imprimir en aquesta iniciativa, Eglantyne Jebb, fundadora en 1919 de l’organització Save the Children, qui va establir les línies mestres de la Declaració de Ginebra de 1924, adoptades posteriorment per la Societat de Nacions, que va conformar la primera declaració de Drets dels Xiquets.

La soprano Saray García i el tenor Pascual Andreu són els protagonistes de l’espectacle que compta amb la coordinació d’Anna Martínez, guió de Manuel Andrés Zarapico, la supervisió musical d’Hugo Chinesta i la coordinació tècnica de Cristian Bonet.