Burjassot Passeja entre flors i llibres en el mes d’abril

15 abril 2015|Burjassot

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Emili Altur, desenvoluparà, de la mà de l’empresa pública CEMEF, una nova campanya de dinamització del comerç local, en aquesta ocasió, centrada en el gremi de llibreters i floristes del poble, però oberta també a la resta de negocis.

Del 20 al 25 d’abril, es desenvoluparà la campanya “Un passeig entre flors i llibres per Burjassot”, celebrant així la setmana del llibre i donant relleu als comerços del municipi relacionats amb aquesta àrea, al costat de les floristeries, també importants en la celebració del Dia Internacional del Llibre.

La resta de comerços també podran participar en la mateixa d’una manera molt fàcil, ja que tan sols hauran de tenir en exposició, en un lloc destacat de la tenda, un llibre ofert per les llibreries participants, amb l’objectiu de fomentar la lectura entre els veïns de Burjassot i que, a més, coneguen les llibreries que poden trobar en el municipi.

A més de les llibreries i floristeries, els comerços de Burjassot que desitgen participar en la campanya, se’ls farà lliurament d’una postal que hauran de lliurar a tots els veïns que realitzen alguna compra durant la setmana, perquè puguen participar en el sorteig de tres xecs de compra valorats en 50€ cadascun que es podran gastar en qualsevol dels comerços participants en la campanya. El sorteig tindrà lloc el dia 29 d’abril a les 12 hores en l’Ajuntament de Burjassot.

Els comerços interessats a participar en la campanya poden remetre un correu electrònic a empresas2@cemef.com o bé cridar al 96 316 02 50.